Arnica Elektrikli Ev Aletleri ile Hayatınızı Renklendirin

Arnica Blender ile Mutfakta Hayat Çok Daha Kolay

Arnica Master Blender
Arnica mutfakta yaşamınızı kolaylaştırır. Yemek yapmayı pratikleştiren, hızınıza hız katan çalışkan yardımcılar ile mutfak yükü hafifler, zaman size kalır. Arnica blender ile doğramak, karıştırmak, ezmek, rendelemek zahmet olmaktan çıkar. Özel tasarımları ile mutfağınıza dekoratif birer obje kazandıran Arnica ürünleri, kalitesi ile uzun yıllar sizlere eşlik eder. Bebeğinizin maması, çocuğunuzun çorbası, kokusuyla evinizi saracak özel kekinizin karışımı,  misafirlerin gözdesi özel tarifinizin tam kıvamı için yalnızca bir blender seti yeter. Arnica her anınıza pratiklik katacak özellikleri ile yemek yapmayı keyif haline getirir.

Mutfağın Master Şefleri, Yeniliklere Hazır Mısınız?

Arnica Master Cook ve Master ürünleri mutfakta yenilikçi deneyimlere kapı aralar. Master Cook ürünleri renkli tasarımları ile göz doldururken teknik özellikleri ile de kullanıcılarının yüzünü güldürür. İnce ve kalın rendeleme diskleri sayesinde farklı doğrama büyüklüklerine sahip ürün, mikser aparatı ve doğrayıcı bıçakları ile birden çok fonksiyonda kullanılır. Paslanmaz çelikten üretilen aparatlar kaliteyi işaret eder. 1500 ml kapasiteli haznesi ile geniş ailelerin kullanımına uygun olan Master Cook’lar turbo özelliği ile kışlık salça ve konserve hazırlığında bile işlerinizin kısa sürede bitmesini sağlar. Çoğu parçanın bulaşık makinesinde yıkanabilmesi avantaj sağlarken, 1100 Watt gücündeki motor da uzun süre kullanımın garantisidir. Master modeller ise, aynı ailenin üyesi olduğu Master Cook’ların daha kompakt versiyonlarıdır. 0.8 litre kapasiteli doğrayıcılısı ile pratiklik kazandıran cihaz, turbo fonksiyonu bulundurur.

Büyük İşler Başaran Küçük Yardımcılar

Arnica’nın bir diğer gözdesi Lara serisinde ise hem set hem de el blender modelleri mevcut. Sete doğrayıcı hazne ve mikser ucu da dahilken el blenderı sadece tek bir başlıkla kullanıcılara yardım eder. Böylece anneler kucaklarında bebeklerini taşırken tek elleriyle bebeklerinin sebze çorbasını kolaylıkla hazırlayabilir. Lara serisindeki tüm ürünler 700 Watt motor gücü ile çalışır. Ergonomik tasarımlarıyla Lara blenderlar, hafif ve pratiktir. Dakikalar içinde yemeklerinizi hazırlamanıza destek olan ürünlerin motor haznesi dışındaki parçaları bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Vega’nın Öğütücü Gücü ile Elinizi Güçlendirin

En zorlu yemek sınavlarından bile başarıyla geçmenizi sağlayacak Arnica blender ürünlerinden bir diğeri ise Vega. Yalnız yemeklerde değil, buz kırma özelliğiyle kokteyl ve smoothie gibi içecekler hazırlamada da kullanabileceğiniz Vega serisi ürünler 650 Watt ve 500 Watt kapasiteli iki motor gücü seçeneği bulundurur. 1500 ml geniş haznesi, büyük porsiyonlar hazırlamanız için zaman kazandırdığından kalabalık misafir ağırlamanız gerektiğinde Arnica Vega hayatınızı çok kolaylaştırır.

Mutfak Robotlarının En Minisi Shogun

Arnica Shogun, mutfak robotlarından beklenen performansı mini gövdesi ile verir. Hem rondo hem çırpma aparatı sunan mini robotlar, 500 W gücündedir. Mor ve krem renk seçenekleri ile seçimi size bırakan Shogun ürünleri, bulaşık makinesinde yıkanabilen aksesuarları ile temizliği sorun olmaktan çıkarır. 1.5 litrelik kırılmaz hazne ile aynı anda yüksek miktarda sebzeyi, meyveyi doğramak mümkün olduğundan Arnica Shogun kışlık mutfak hazırlıklarınızın en büyük yardımcısı olur. Otomatik emniyet sistemi güvenlik beklentisini karşılarken kompakt tasarımı mutfakta keyifli zamanlar geçirmenizi sağlar.

Panna Serisi ile Hız Seçimi Sizin

Arnica Panna serisinde hem el blenderları hem de setler yer alır. Panna serisinin tüm ürünleri 1200 Watt motor gücü sunar. Çift kademeli hız sisteminde seçim ise kullanıcılara kalır. Turbo fonksiyonu bulunduran Panna serisi ürünleri, Easytouch tuş sistemi ile donatılmıştır. Ergonomik tasarımları ve sade şıklıkları ile mutfakta minimal tasarımlardan hoşlananların seçimi olan ürünler, kolay kavranır, kullanılır ve rahatlıkla çıkartılır. Bulaşık makinesinde yıkanabilen aksesuarların hepsi paslanmaz çeliktir. Setlerde ise tekli ürünlerden farklı olarak mikser başlığı, doğrayıcı hazne ve ölçü kabı yer alır. Parçalama haznesinin hacmi 1.3 litredir. Ölçü kabı ile ise 600 ml’e kadar ölçüm yapılabilir.

Küçük Aileler İçin İdeal Fette Serisi

Fette Mix modelleri Arnica’nın küçük aileler için ideal serilerinden. 500 W DC motor ile görevini yerine getiren blenderlar, 2 hız ayarı bulundurur. 500 ml hacmindeki parçalama kabı, tekli mikser ucu ve doğrayıcı ile kullanıcılara yardımcı olan Fette Mix, turkuaz ve fuşya renk seçenekleri ile mutfağınızı renklendirir. Karıştırma kabının üzerinde yer alan ölçekler ilk defa deneyeceğiniz tarifleri uygularken büyük kolaylık sağlar. Motor taşımayan parçalar rahatlıkla bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Orbital Serisi Her İhtiyaca Cevap Verir

Arnica blenderların en kapsamlı serilerinden olan Orbital, Orbital Mix, Orbital el blenderları ve Orbital Plus ürün modelleri ile mutfaklara hız getirir. 500 W DC motor bulunduran ürünlerde 2 dereceli hız ayarı bulunur. Orbital Mix ürünler, paslanmaz çelik blender aparatı, çırpma teli, çift başlıklı çırpıcı, 500 ml doğrayıcı kabı, ölçekli karıştırma kabı ve duvar askısı sunar. Orbital el blenderlarında ergonomik tasarım dikkat çekerken hafiflik ön plandadır. Metal ayak üzerinde tasarlanan el blenderi paslanmaz çelik ile güçlendirilmiştir. Arnica Orbital Plus ürünleri ise ölçekli karıştırma kabı, duvar askısı, çırpma teli ve blender aparatı ile kullanıma hazırdır.

Zarafetin Mutfaktaki Adı Slim Mix

Arnica Slim Mix, ince tasarımı ile zarafeti sergiler. 400 W gücü ile güçlü etki vadeden ürün, tek elle kullanılabilir. Kaymaz taban ile yüzeye sağlam tutunan set, 250 ml hacmindeki parçalayıcı hazne, 1200 ml hacmine silikon kapaklı ölçü ve karıştırma kabı ile mutfakta kolaylık sunar. Ayarlanabilir hız ile tam kıvamında yiyecekler hazırlamanıza yardım eder. Sıçratmayı engelleyen metal blender ucu sıvıların karıştırılmasında yardımcı olurken tüm aksam paslanmaz çelik ile güçlendirilir. Slim serisi şıklığı ile Arnica’nın öne çıkan serilerindendir.

Mutfakta Ahenk Arayanlar için Maestro

Maestro Mix ve Maestro set ürünleri tam teçhizat ile mutfağın şeflerine yardım eder. Motor gücü serinin her iki modelinde de 800 Watt’tır. Maestro Mix, 2 hız ayarı, parçalayıcı hazne, çift başlıklı çırpıcı, blender aparatı, ölçü ve karıştırma kabı, buz kırma özelliği, sıçratma önleyen ucu, kaymaz tabanı ile mutfakta pratikliği seven kullanıcıların tercihidir. İşlevi ile mutfak robotlarına meydan okuyan Maestro el blender seti ise 1500 ml hacmindeki haznesi ile kalabalık sofraların donatılmasında bile zaman kazandırır. Çift başlıklı çırpıcı, blender aparatı, rendeleme, dilimleme, 5 farklı hız ayarı, turbo fonksiyonu, tek elle kullanıma imkan veren kaymaz tabanı, buz kırma fonksiyonu, sıçratma önleyen ucu ise modelin ayrıcalıklarını oluşturur.

Her Eve Arnica Lazım

Arnica blender fiyatları, ürünlerin özellikleri ve garantisi hakkında bilgi almak için Arnica’nın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.. Kullanıcıların blender modelleri arasından ihtiyaçlarına en uygun ürünleri belirledikten sonra ürün içeriklerini dikkate alarak kıyaslama yapmaları ideal blenderi seçmeleri için doğru adım. Kalabalık aileler ve sık misafir ağırlayanlar için blender setleri iyi bir seçimken küçük aileler, bebeği olan anneler el blender modellerinden büyük fayda görebilir. Mutfaklarınızı zevkle ve kolaylıkla buluşturan Arnica ürünleri, evlerinizin pratik ve küçük yardımcılarıdır. Hayata zaman ayırmak, evde geçen zamanı keyifle buluşturmak için hazırlanan tüm Arnica blender ürünleri üstün kaliteleri ve 3 yıl garanti süresi ile ayrıcalıklı yaşama fırsat verir. Siz de dilediğiniz ürünü hemen satın alarak mutfağınızın şefi olabilir, uzman yardımcılarla sofralarınıza tat katabilirsiniz.

Arnica ürünler hakkında detaylı bilgi edinmek için: https://www.arnica.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Arnica Panna Blender

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir