Tren Bostanlı Resto & Bar

Mekangezginleri olarak geçtiğimiz akşam Dora Magazinin davetlisi olarak Tren Bostanlı Resto & Bar ‘da Hüseyin Ateş Şefin özel lezzetlerden oluşan menü tadımındaydık.

Tren Resto & Bar İzmir Bostanlı İskelesinde denizin tamda üstünde harika manzaraya sahip bir mekan. Açılalı henüz 1 ay kadar olmuş. Ama gerek ambiansı, gerekse özel lezzetlerle İzmir’lilere kendini kanıtlamış, keyifli bir mekan yaratmışlar. Mekan akşam yemeği, bar ve gece kulübü olarak hizmet veriyor. Yemeğinizi yedikten sonra geceye devam etmek isterseniz belli saatlerden sonra gece kulübüne dönüşerek canlı performans, vj  eşliğinde eğlence başlıyor. Çok keyifli müzikler.. 🙂

Bizler için özel olarak hazırlanan lezzetlerden de bahsetmek isterim sizlere.. Başlangıç olarak tam bir görsel şov olan Hüseyin Şefimizin ihtal peynir arabasından, peynir sunumu ve servisi vardı. Bir peynir canavarı olarak Westland Füme Peynir, Gouda,Emmental en beğendiğim peynir çeşitleri, Zeytinli, sarımsaklı, pancarlı, rosmainli,fesleğenli roll ekmekler  de tadı damağımda kalan Hüseyin Şefimizin yaptığı özel ekmekler oldu.  Beyaz, kırmızı ve pembe şaraplarla muhteşem bir başlangıç ve atıştırmalıklar tattık.

Bonfile Sarma

Kadayıfta Karides

Tuzda Antrikot Dimonzo

Beğendi Yatağında Kuzu Tandır

Mürdüm Erik Soslu Kuzu Rosto

Barolo Soslu Dövülmemiş Bonfile

Mizuna Pizza (Mantarlı ve Köfteli)

Tiramisu… Çikolata ve Böğürtlenli Cheese Cake… Meyve Sepeti

Bu keyifli, bol lezzetli gece için Dora Magazin Ekibine, Ceren Hanıma,  Tren Resto& Bar sahiplerine, Hüseyin Şefimize ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederim. En kısa zamanda görüşmek üzere sevgi ile kalın..

Tren Resto&Bar İletişim Bilgileri

Adres :Bostanlı Vapur İskelesi
35620 Karşıyaka   Tel :0532 111 873

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir