Tuzu Biberi Kahvaltı&Mangal&Ege Zeytinyağlıları

Merhabalar herkese.. 🙂 Mekan Gezginleri olarak geçtiğimiz haftasonu Türkiye’nin en iyi  10 kahvaltısı listesinde yer alan Tuzu Biberi Karşıyaka Şubesine davetliydik.  Mekan Karşıyaka Nikah Salonun tam karşısında Ana Cadde üzerinde yer almakta. Çok geniş, tertemiz, aydınlık, renkli, objeler ve resimlerle çok hoş bir mekan yaratılmış.

Klasik market kahvaltılıklarının yerine misafirlerine sunmak için en doğalın, en lezzetlinin peşine düşmüşler. Tulum peynirini Fethiye’nin Seki yaylasından, çam balını Marmaris’ten,  Lorlu karadut için Tire’nin katkı maddesi içermeyen, meşhur mis kokulu reçellerinden getirtmişler.

Klasik serpme kahvaltısı kişi başı 22 lira. Enfes Pişisi.. Yoğurtlu, karbonatlı hamurdan.. Yağ çekmemiş, sıcacık servis ediliyor.

Atom.. Tam bir bomba 🙂 İçerisinde Pastırma, kavurma, sucuk, kaşar peyniri, baharatlar, domates, biber, tereyağı ve kuru acı biber. Bir tavada harmanlanmış, toprak güveç içerisinde fokurdayarak geliyor soframıza.. Atom çok lezzetli bir şey, tam ekmek banmalık..:)

Karadenizden soframıza Muhlama.. Bol tereyağlı, peynirli. Soframızda uzuyor taaa tavana kadar.. Bu gün rejim filan kalmadı.. 🙂

Tuzu Biberi Omlet. İçerisinde sebze ve peynirle çok farklı bir tat yakalanmış.

Yeni bir deneme.  Karışık Kızartılmış sebzelerin üzerinde  peynir ve yumurta. Çok lezzetli..:)

Günün her saati lezzetli kahvaltısını yapabileceğiniz, Zeytinyağlı Ege Lezzetleri, Et çeşitleri ile öğle ve akşam yemekleri içinde seçebileceğiniz çok keyifli bol lezzetli bir mekan Tuzu Biberi.

Çok keyifli ve bol lezzetli bu kahvaltı daveti için Tuzu Biberi Sahibi Ümit Beye, Karşıyaka Şubesi sahiplerine ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ederiz. En kısa sürede tekrar görüşmek üzere.

Tuzu Biberi Şubeleri

Gitmeden önce rezervasyon yaptırmayı unutmayın. Boş yer bulamayabilirsiniz. 🙂

 Donanmacı Mah. Cemal Gürsel Cad.382/1 Sok. Karşıyaka/İZMİR

+90 (232) 364 66 65

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir