Wok To Go Resto Sushi Bar Mavibahçe

Mekangezginleri olarakgeçtiğimiz günlerde Uzak Doğu Mutfağını tatmak için Mavi Bahçe’de üst yemek katında bulunan Wok To Go ‘ya davetliydik.

Çok keyifli, sıcacık bir atmosferi var mekanın. Mekan sahipleri ve yardımcıları güleryüzlü ve nazik. Ve en önemlisi açık mutfağa sahip.. Temiz mi, hijyenik mi, sağlıklı mı, neler kullanılıyor, nasıl yapılıyor, kılık kıyafet, saç, tırnak, elleri nasıl.. Mekanda yemeklerin hazırlanışını görmek bu açıdan beni çok memnun etti.Menüdeki hemen hemen her şey hakkında azıcık bilgim ve tatmışlığım var.. 🙂  Çünkü Her hafta cumartesi geceleri sushi, noodles, karides cips ve o gün canımız ne istiyorsa sipariş veren, uzak doğu mutfağını çok seven  eşim ve oğlum var..  Mesela Sushi bana göre değil  neden derseniz içerisinde çiğ balık var taze mi, yosun desen bir lezzeti yok diyerek yiyemiyordum.. Bu kez Şef Özge Mete ‘nin sushiyi nasıl yaptığını,  içerisine neler koyduğunu görünce, hepsinin tadına baktım.. Gayet başarılı ve lezzetliydiler. Ellerine sağlık…

California Sushi, Semi Roll, Somon Roll

Gevretilmiş Bademli Tavuk

Acılı Ekşili Çorba

Kızarmış Pekin Ördeği

Dana Eti ve Karidesli Sebzeli Noodle..

Kızarmış Dondurma

Wok To Go Uzak Doğu Mutfağı tutkunlarına enfes lezzetler sunuyor.  Mutlaka ziyaret edip bu lezzetlerin tadına bakmalısınız. Bu keyifli ve bol lezzetli gün için, güler yüzlü ve nazik ev sahiplikleri için  wok to go’ya ve enfes suşiler için Şef Özge Mete’ye çok teşekkür ederim. En kısa sürede tekrar görüşmek üzere..

Wok To Go Mavibahçe İletişim Bilgileri..

☎0232 404 111 4📦 Paket servis 📱Whatsapp sipariş ; 0538 921 82 12 woktogo.com.tr

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir