Kipa CEO’su Bill O’Neill ile Kahvaltı

SDR_9984

Ekim ayına çok güzel bir davetle başladım. Kipa CEO’su Bill O’Neill ile Kipa Mandra Lezzetleri ile donatılmış bir kahvaltı sofrasında İzmir’in özenli anneleri ; tanınmış gazeteci ve bloggerları buluştuk. Swissôtel Büyük Efes İzmir’de yaptığımız kahvaltıya muhteşem bir manzara, enfes lezzetli peynirler ve hoş sohbet eşlik etti..

SDR_9977

Sohbetinden büyük keyif aldığım Sevgili Bill O’Neill ile tanışmaktan çok mutlu oldum.  Verdiği bilgileri sıkmadan, küçük espirilerle süsleyen oldukça mütevazi, bizden biri.. Sorduğumuz sorulara içtenlikle cevap verdi.

SDR_9830

Kipa CEO’su Bill O’Neill önce İzmirli kadınları dinledi

Göreve gelmesinin ardından verdiği ilk davette İzmir’in özenli annelerini ağırlayan Kipa CEO’su, hem konuklarının görüşlerini dinledi hem de anneler için geliştirilen keyifli alışveriş deneyiminin detaylarını anlattı.

Türkiye’nin önde gelen perakende zinciri Kipa’nın CEO’su Bill O’Neill, göreve gelmesinin ardından ilk davetini İzmirli annelere verdi. Kipa’nın sadık müşterileri arasında yer alan gazeteci, blog yazarı ve iş kadınlarından oluşan davetlileri özel bir kahvaltı toplantısında ağırlayan O’Neill, konuklarının görüşlerini dinledi ve Kipa’nın gelecekte sunacağı hizmetleri,  annelerin talep ve beklentileri doğrultusunda  da şekillendireceklerini belirtti.

Yaptığı açıklamada Kipa’nın annelere ve ailelere verdiği önemi vurgulayan O’Neill, “Geçtiğimiz aylarda ailelerin temeli olan annelerin hayatını kolaylaştırmak için AVM’lerimizi ve hipermarketlerimizi ‘aile’ konsepti çerçevesinde şekillendirdik. Bu kapsamda çok sayıda hipermarketimizde yenilenen Bebek Dünyası, Deterjan Dünyası ve Ev Dekor alanlarını hizmete sunduk. Mağaza içi etkinliklere de hız vererek ve cocuklara özel oyun ve eğlence alanlarını genişleterek, müşterilerimize sunduğumuz keyifli alışveriş deneyimini bir adım ileri taşıdık ” dedi.

SDR_9829

ÇOCUKLAR İÇİN GÜVENLİ VE LEZZETLİ KAHVALTI

Kipa CEO’su sözlerini şöyle sürdürdü: “ Şimdi ise  ürün gamı genişleyen Kipa Mandıra Lezzeti serisi ile geleneksel peynir çeşitlerinden çift sarılı yumurtaya Türkiye’nin özlediği tüm lezzetleri, uluslararası standartlardaki üretim kalitesiyle müşterilere sunuyoruz. Anneler Mandıra Lezzeti ürünlerimiz ve mağazalarımızda satışa sunulan diğer yerel lezzetler ile çocuklarının kahvaltı sofralarını leziz ve güvenilir besinlerle donatıyor. Aynı şekilde çocuklarımız da beslenme saatlerinde bu ürünleri tüketmenin mutluluğunu yaşıyor.”

12096232_1073550462657837_3657285585513203425_n

Kipa, anneleri sağlıklı ve güvenli imkanlar sunmanın yanı sıra kurumsal sorumluluk projeleriyle de çocukların ve gençlerin gelişimine destek oluyor. Kipa’nın yurt geneline yayılan Aile Kulüpleri’nde ise anneler hem eğitici hem de eğlenceli etkinliklere katılma imkanını yakalıyor.

SDR_9899

Ben Kipa Ailesi ile birlikte olmaktan çok keyif alıyorum.. Güler yüzleri, nazik davranışları ailenden birisiymişim gibi hissettiriyor.. Farklı etkinliklerde görüşmek üzere…

Teşekkürler KİPA...

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir